Siirry sisältöön

Balettioppilaitoksen luokat B1-B9 palaavat lähiopetukseen, tiukoin turvatoimin, 1.2. lähtien

Pääkaupunkiseudun korona-koordinaatioryhmä on eilen 27.1.2021 mahdollistanut lasten ja nuorten harrastustoiminnan palaamisen lähiopetukseen 1.2. alkaen.

 

Balettioppilaitos palaa lähiopetukseen ensi viikon alusta. Lähiopetusmahdollisuus koskee kaikkia alku- ja perusopetuksen luokkia B1-B9.

 

Vaikka tautitilanne Helsingin alueella on edelleen hankala, ja riski tiukentuvista rajoituksista on korkea, katsomme kuitenkin, että lyhytkin mahdollisuus opiskella lähiopetuksessa auttaa oppilaitamme sietämään jatkuvaa poikkeustilaa paremmin ja osaltaan poistaa pitkän etäopetusjakson esiin nostamia huolia lasten ja nuorten hyvinvoinnin heikentymisestä.

 

Mahdollisimman turvallinen baletinopiskelu mahdollistetaan tiukoin turvaohjeistuksin; kouluun ei saa tulla kipeänä/oireilevana, turvavälejä, korkeaa käsi- ja yskimishygieniaa noudatetaan, opetusryhmien koko pidetään maltillisena ja maskinkäyttövelvoite koskee kaikkia oppilaita B6-B9 luokka-asteilla sekä koko henkilökuntaa. Turvaohjeistuksista on erikseen tiedotettu koulun oppilaita ja heidän huoltajiaan.

 

Opetus toteutetaan perjantaina ilmestyvän lukujärjestyksen mukaan.